Κατηγορίες

Φιλοσοφία Υγείας και Βοτάνων

 

 

Στις μέρες μας, με την παράλληλη αύξηση της τεχνολογίας, ο κόσμος ανακαλύπτει την θεραπευτική αξία μιας πιο παραδοσιακής προσέγγισης στη πρόληψη και στην ενίσχυση της υγείας του. Αυτή η λογική δεν έρχεται να υποκαταστήσει τα φάρμακα ή την κλασική ιατρική, αλλά αντίθετα να την ενισχύσει! Το αντίθετο, θα ήταν μεγάλο λάθος! 

Όμως, δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι η  πρόληψη με ένα έλαιο ομορφιάς μπορεί να ακυρώσει στο μέλλον μια πολύ δραστική χημική παρέμβαση στο πρόσωπο σας και να έχετε την «πολυτέλεια» να καταφύγετε σε πιο ήπιες μεθόδους που εσείς θα επιλέξετε.  Έτσι, θα επιτύχετε να διατηρήσετε τη φυσική σας ομορφιά και την όψη ακμαίας νεανικότητας στο πρόσωπο σας. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με την υγεία μας. Μια υπερτροφή ή ένα βότανο -τα οποία γίνονται και δημοφιλή- μετά από επιστημονικές ιατρικές έρευνες ετών ( διάσημων πανεπιστημίων διεθνώς), μπορούν να προλάβουν ή να καθυστερήσουν η ακόμη και να βοηθήσουν στη καταπολέμηση μιας ασθένειας! Η πρόληψη είναι η θεραπεία του μέλλοντος και το να ζούμε συμβατά με τη φύση της οποίας είμαστε μέρος, μας κάνει νεότερους ευτυχέστερους και πιο ισορροπημένους.  Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα mystikavotana με την ευχή να σας βοηθήσουμε να γίνεται αυτός ο άνθρωπος που εσείς επιθυμείτε, ζώντας φυσικά, επιλέγοντας σοφά μέσα στη πληρότητα που αναζητά ο σημερινός άνθρωπος της τεχνολογίας.

 

Σας ενημερώνουμε, ότι προϊόντα που δεν υπάρχουν μέσα στη σελίδα, μπορούν να σας αποσταλούν μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας, στο τηλέφωνο, 2310-765-815.Σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας προσωπικά παρέχοντας σας συμβουλές και οδηγίες όλες τις ώρες της ημέρας!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!Η συντακτική  ομάδα του mystikavotana

Συμβουλή-παρότρυνση: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χρήση κάθε βοτάνου.

Συμβουλές απο τους σοφούς της Παγκόσμιας Ιστορίας:

Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν.

είναι αδύνατο να ξέρει την ιατρική, αυτός που δεν ξέρει ακριβώς τι είναι ο άνθρωπος

«Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου»

 Ιπποκράτης

Είμαστε ότι τρώμε . Και αυτό που τρώμε καθορίζει τις σκέψεις, τη ζωή μας, το παρόν, το μέλλον, και το πεπρωμένο μας...!»

Αλέξης Κάρελ γιατρός βιολόγος , Βραβείο Νόμπελ .

Για να χαίρει κανείς καλής υγείας, για να φέρει πραγματική ευτυχία στην οικογένειά του, για να φέρει γαλήνη στους άλλους, πρέπει πρώτα να πειθαρχήσει και να μπορέσει να ελέγξει τον ίδιο του το νου. Εάν ένας άνθρωπος μπορεί να ελέγχει το νου του, μπορεί να βρει τον δρόμο προς τη Φώτιση και τότε όλη η σοφία, όλες οι αρετές θα γίνουν κτήμα του"

Σωκράτης 

"Τα 7 σφάλματα του κόσμου"

Πλούτος δίχως μόχθο

Ηδονή δίχως συνείδηση

Γνώση δίχως χαρακτήρα

Εμπόριο δίχως ηθική

Επιστήμη δίχως ανθρωπιά

Λατρεία δίχως θυσία

Πολιτική δίχως αρχές

Μαχάτμα Γκάντι

 

Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2019