Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Συσκευή που βοηθά στην ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη

Συσκευή που βοηθά στην ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη
Συσκευή που βοηθά στην ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη
Κωδικός Προϊόντος: Συσκευή που βοηθά στην ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 350,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

KB-100 ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ 
Η συσκευή KB100 είναι μοναδική για την επίδραση της στην ρύθμιση του ζαχαρώδη διαβήτη και των περιπλοκών του διαβήτη. Αυτό έχει αποδειχθεί από την μακροπρόθεσμη χρήση της από 100.000 ασθενείς στην Κίνα. Μέχρι τώρα, το KB-100 είναι το μόνο προϊόν σε αυτόν τον τομέα στη γη, και ο τρόπος θεραπείας που χρησιμοποιεί είναι άγνωστος σε πολλούς ανθρώπους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ 
Πρόκειται για μία αρκετά συχνή διαταραχή του μεταβολισμού η οποία χαρακτηρίζεται από αυξημένη γλυκόζη (σάκχαρο) αίματος. Υπεύθυνη γι' αυτό είναι η μειωμένη έκκριση ινσουλίνης ή η μειωμένη της δράση ή ο συνδυασμός και των δύο. Η χρόνια αυτή υπεργλυκαιμία συνδυάζεται με μακροχρόνια βλάβη, δυσλειτουργία και ανεπάρκεια διαφόρων οργάνων και κυρίως των οφθαλμών, των νεφρών, των νεύρων, της καρδιάς και των αρτηριών. Σχεδόν κάθε τροφή που τρώτε ο οργανισμός σας έχει την ικανότητα να τη μετατρέπει σε γλυκόζη (σάκχαρο). Η γλυκόζη είναι η βασική τροφή (ενέργεια) των κυττάρων. Για να μπορέσει όμως η γλυκόζη να μπεί μέσα στα κύτταρα, είναι απαραίτητη μία ορμόνη, η ινσουλίνη. Η ορμόνη αυτή εκκρίνεται από το πάγκρεας (πρόκειται για ένα μεγάλο αδένα που βρίσκεται πίσω από το στομάχι). Όταν λοιπόν το πάγκρεας δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη ή η ινσουλίνη που παράγει δεν δρα σωστά, τότε η γλυκόζη που παίρνετε από τις τροφές δεν εισέρχεται μέσα στα κύτταρα και επομένως παραμένει στο αίμα με αποτέλεσμα να έχετε υψηλό σάκχαρο αίματος, δηλαδή διαβήτη. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι σακχαρώδη διαβήτη. Ο τύπος 1 παρουσιάζεται όταν το πάγκρεας δεν παράγει καθόλου ινσουλίνη. Πρόκειται για τον σπανιότερο από τους 2 τύπους (5 - 10% των διαβητικών) και συνήθως εμφανίζεται στην παιδική ηλικία. Στον διαβήτη τύπου 2 το πάγκρεας παράγει λιγότερη ινσουλίνη απ' όση χρειάζεται είτε η ινσουλίνη που παράγεται έχει μειωμένη δράση. Περίπου 90 - 95% των διαβητικών έχουν διαβήτη τύπου 2 και συνήθως εμφανίζεται σε μεγαλύτερες ηλικίες αν και τελευταία έχει αρχίσει να εμφανίζεται και στα παιδιά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΒΡΗΝΩΝ 
H συσκευή ΚΒ100 λειτουργεί με βάση τον ηλεκτροβελονισμό και την θεωρία των παράλληλων και μεσημβρινών. Η θεωρία των παράλληλων και των μεσημβρινών έχει εισαχθεί στη κλασική κινεζική ιατρική πριν από 3000 έτη . Οι μεσημβρινοί και οι παράλληλοι είναι αόρατοι αλλά υπάρχουν στα όργανα και τους ιστούς ολόκληρου του σώματος ως διανομείς ενέργειας. Το μεσημβρινό-παράλληλο σύστημα αποτελείται από τους μεσημβρινούς και τους παράλληλους καθώς επίσης και τα θυγατρικά μέρη τους. Αυτό το σύστημα (zang-fu) συνδέει τα εσωτερικά και εξωτερικά όργανα κάνοντας έτσι το σώμα μας ένα οργανικό σύνολο.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 
Η συσκευή μπορεί να εκπέμψει κάποιες υψηλής ενέργειας κβαντικές δέσμες αποκαλούμενες βελόνες Meihuazhen για να ενεργοποιήσει τις κεντρικές περιοχές θεραπείας , τα σημεία δηλαδή που έχουν σχέση με τα όργανα που παράγουν ινσουλίνη. Η βελόνα Meihuazhen περιέχει φωτεινή ενέργεια, ενέργεια μαγνητικού πεδίου, και ενέργεια ισχύος . Η ενέργεια είναι ισχυρή και έχει καλή διαπερατότητα και ικανότητα διείσδυσης, διαρκεί πολύ και δεν βλάπτει τον ιστό. Μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς κνησμό του δέρματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 
Με την συσκευή πραγματοποιούμε θεραπεία σε τρία σημεία του σώματος. Κάτω από τα δύο πέλματα και σε ένα σημείο στην σπονδυλική στήλη. Τα σημεία βελονισμού και ο τρόπος θεραπείας περιγράφονται λεπτομερώς στο φυλλάδιο λειτουργίας και στο DVD που υπάρχουν στην συσκευασία της συσκευής. Συχνότητα θεραπείας: 1-2 φορές την ημέρα Οι 30 ημέρες είναι ένα πακέτο θεραπείας, μία ή δύο φορές την ημέρα. Πρέπει να γίνουν τουλάχιστον τρία πακέτα θεραπειών, δηλαδή 90 ημέρες. Να αφήνετε ένα διάστημα 3-7 ημερών μεταξύ κάθε πακέτου θεραπείας και μετά να συνεχίζετε στο επόμενο πακέτο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
1. Η συσκευή είναι ασφαλής, χωρίς παρενέργειες ή κίνδυνο 
2. Απλή και εύκολη λειτουργία, δεν χρειάζεστε εκπαιδευτή 
3. Η συσκευή μπορεί να μεγαλώσει στο μήκος της η να μικρύνει ανάλογα με την θεραπεία που θέλετε να κάνετε. 
4. Το αποτέλεσμα της μείωσης του ζακχάρου στο αίμα είναι σταθερό Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι γρήγορα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 
1. Είναι σημαντικό να κρατάτε τον μεταλλικό πόλο (το μεταλλικό μέρος) από τη λαβή σφιχτά. 
2. Στοχεύστε την κεφαλή βελονισμού στα σημεία θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μην κρατάτε την κεφαλή βελονισμού σε στενή επαφή με το δέρμα(φορέστε για παράδειγμα μια λεπτή κάλτσα στα πόδια η ένα λεπτό πουκάμισο για την μέση, για να κρατήσετε την σωστή απόσταση από το δέρμα) Όταν ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο των σπινθηρισμών τότε γίνετε η θεραπεία σωστά. 
3. Περιστρέψτε την κεφαλή βελονισμού γύρω από το σημείο θεραπείας (όπως φαίνεται στο CD) 
4. Όταν σας κάνει κάποιος άλλος την θεραπεία, τότε με το ελεύθερο χέρι του πρέπει να ακουμπάει κάποιο γυμνό μέρος του σώματός σας. 
5. Μετά την θεραπεία το δέρμα στην περιοχή θεραπείας μπορεί να είναι κόκκινο η ελαφρά σκούρο. Αυτό θα εξαφανιστεί σε 15 ημέρες μετά τη διακοπή της θεραπείας. 
6. Το σημείο του δέρματος όπου εφαρμόζουμε την θεραπεία πρέπει να το αλείφουμε με κάποια ενυδατική κρέμα για να παραμένει το δέρμα ενυδατωμένο Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αισθανθείτε φαγούρα στην περιοχή θεραπείας, εάν επιμένει μπορείτε να βάλετε κάποια αντιαλλεργική κρέμα. 
7. Κατά τη θεραπεία, ο ασθενής θα πρέπει να κρατάει την λαβή της συσκευής σφιχτά. Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει αίσθηση του βελονισμού στο χέρι σας ενώ κρατάτε σφιχτά την λαβή. Μην φοβηθείτε, το αίσθημα αυτό θα εξαφανισθεί αμέσως.
8. Το προϊόν είναι κλεισμένο με ειδική τεχνική και δεν μπορεί να ανοίξει.
9. Μετά την θεραπεία, το όργανο θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένο.
10. Αν δεν το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα καλό θα είναι να βγάλετε τις μπαταρίες ιδιαίτερα εάν δεν είναι αλκαλικές. 
11. Οι έγκυες γυναίκες και τα άτομα που φορούν βηματοδότες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το προϊόν. 
12. Μπορεί να μην αισθανθείτε άνετα όταν χρησιμοποιήσετε το KB100 για πρώτη φορά, Μην φοβηθείτε Στην πραγματικότητα, είναι ασφαλές, θα το συνηθίσετε μετά από δύο η τρείς θεραπείες. 
13. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συσκευή για θεραπεία στα μάτια το στόμα η το περίνεο. 
14. Κρατήστε την συσκευή μακριά από τα παιδιά. 
15. Αποθηκεύετε την συσκευή σε ξεχωριστή θέση από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και ρολόγια.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ
1. Πρέπει να συνεχίσετε την φαρμακευτική αγωγή κατά την πρώτη φάση της θεραπείας. Αυτό μπορεί να μειώσει την επιβάρυνση των παγκρεατικών κυττάρων και να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ασθένειας. Το αν θα μειώσετε η θα κόψετε την φαρμακευτική αγωγή θα το συζητήσετε με τον γιατρό σας. 2. Χάστε βάρος εάν είστε υπέρβαρος 3. Δώστε προσοχή στην διατροφή σας. 4. Η κατάλληλη άθληση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη θεραπεία του διαβήτη. 5. Μια συσκευή παρακολούθησης του ζακχάρου απαιτείται κατά την διάρκεια της θεραπείας. 6. Εάν η θεραπεία συνδυαστεί με μια αλκαλική δίατροφή και με ένα συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει την οξεοβασική ισορροπία του οργανισμού ,θα έχετε ακόμη θεαματικότερα αποτελέσματα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Πηγή ισχύος: DC3.0v Ισχύς εισόδου: 0.3W

Ετικέτες:
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2019