Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Pycnogenol 30 mg 30Caps

Pycnogenol 30 mg 30Caps
Pycnogenol 30 mg 30Caps
Κωδικός Προϊόντος: Pycnogenol 30 mg 30Caps
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 22,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Pycnogenol 30 mg 30Caps

Περιγραφή

 

Η Pycnogenol είναι ένα φυσικό φυτικό προϊόν που κατασκευάζεται από τον φλοιό της γαλλικής παραθαλάσσιας πεύκης. Είναι πλούσια σε προκυανιδίνες, μια ειδική κατηγορία των υδατοδιαλυτών αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών που είναι άριστοι καθαριστές των ελευθέρων ριζών. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει, ότι βοηθά στη διατήρηση της αγγειακής αντοχής και λειτουργικότητας. 

  Η πυκνογενόλη ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και τα τριχοειδή αγγεία. Υποστηρίζει το κυκλοφορικό αύστημα και προλαμβάνει το στρες το οποίο προκαλείται από τη συστολή των αρτηριών και της πήξης του αίματος. Ακόμη, βοηθάει στην χρόνια βρογχίτιδα και στο άσθμα. Μειώνει την ποσότητα των κυκλοφορούντων φλεγμονωδών ουσιών του αίματος, ενώ έχει αποδειχθεί, ότι βελτιώνει τα άσχημα συμπτώματα του άσθματος και της λειτουργίας του πνεύμονα. Επιπροσθέτως, αναστέλλει τα ένζυμα που ευθύνονται για την καταστροφή του πνευμονικού ιστού σε χρόνια βρογχίτιδα.

  Στις γυναίκες, η πυκνογενόλη, με την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας, ανακουφίζει από το οίδημα των κάτω άκρων, τα κρύα χέρια και την τάση για εύκολη δημιουργία μωλώπων. Προστατεύει το δέρμα από την φωτογήρανση, μειώνοντας τους κινδύνους της στρεσογόνου και οξειδωτικής υν-ακτινοβολίας. Τέλος, καταπραΰνει διαταραχές της εμμήνου ρύ-σεως, όπως κράμπες και πόνο.

Διατίθεται απο τα mystikavotana σε τιμή, εξαιρετικά συμφέρουσας προσφοράς.  Αρχική τιμή 26.50. Τιμή προσφοράς: 22 ευρώ!

Εισαγωγέας: Jmn Pharmaceutical.

Ετικέτες:
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2019