Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)
Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)
Κωδικός Προϊόντος: Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 3,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Αιθέριο Έλαιο Κανέλας (Cinnamon)Το αιθέριο έλαιο κανέλας, έχει αντιμικροβιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η κανέλα μας κάνει εξυπνότερους και πιο οξυδερκείς! Άλλωστε οι επιστημονικές έρευνες το επιβεβαιώνουν συνεχώς καθώς όλα τα στατιστικά δεδομένα τονίζουν τον τρόπο, που η μυρωδιά και η γεύση της κανέλας μπορούν να ενεργοποιήσουν τα εγκεφαλικά μας κέντρα, που σχετίζονται με τη νοητική λειτουργία! Διάφορα συστατικά της κανέλας έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, χάρη στην ικανότητά τους να εμποδίζουν την ανάπτυξη ανεπιθύμητων βακτηρίων, μυκήτων κ.ά

 Για εισπνοές: Εάν  είστε κρυωμένοι και έχετε μπουκωμένη μύτη, σε ένα μπολ με καυτό νερό, βάζετε 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλας. και κάνετε εισπνοές . Παράλληλα προσέξτε να μην έρθουν οι ατμοί σε επαφή με τα μάτια σας, γιατί θα τα ερεθίσουν. Γι’ αυτό, φροντίστε να τα έχετε καλυμμένα με μια πετσέτα.

Μασάζ: Σε 100 ml ελαιόλαδο, ρίχνετε 1 ml αιθέριο έλαιο κανέλας και 2 ml αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου ή πορτοκαλιού. Κάνετε μασάζ με το μείγμα, σε όλο το σώμα, για να χαλαρώσετε. Εάν είστε κρυωμένοι και πονάει η κοιλιά σας, κάνετε τοπικό μασάζ στην κοιλιά.

Πρέπει να την αποφεύγουν οι γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και ιδιαίτερα το αιθέριο έλαιο της κανέλας, γιατί είναι διεγερτικό της μήτρας. Προσεκτικοί πρέπει να είναι επίσης όσοι ταλαιπωρούνται από αλλεργίες, ειδικά όταν αυτή έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Το αιθέριο έλαιο κανέλας είναι πολύ ισχυρό και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται μόνο του παρά μόνο αναμεμειγμένο με λάδι.

 

Διατίθεται σε συσκευασία 10 ml

 

Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2020