Notice: Undefined index: product_info in /home/mystikavotana/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 318 Έλαιο αμαμελίδος.
Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Έλαιο αμαμελίδος.

Έλαιο αμαμελίδος.
Έλαιο αμαμελίδος.
Κωδικός Προϊόντος: Έλαιο αμαμελίδος.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 3,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Έλαιο αμαμελίδος.

Έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες. Συνενώνει τις πρωτείνες και τις αναγκάζει να δημιουργούν ένα ισχυρο προστατευτικό  στρώμα πάνω στο δέρμα.
Χρησιμοποιείται για τη μείωση της φλόγωσης και του ερεθισμού.
Στην βιομηχανία των καλλυντικών η Αμαμελίς χρησιμοποιείται για την παρασκευή προϊόντων ειδικών για τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Αλλά και για την σύσφιξη των ανοιχτών πόρων δέρματος. Ακόμη, συμβάλει στη βελτίωση της υφής του και θεραπέυει δερματικές ατέλειες, όπως πανάδες, μπαλώματα, ακμή.

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής, συνιστάται το λάδι αμαμελίδος. Απλά, ταμπονάρουμε με απόσταγμα Αμαμελίδας τα σημεία του δέρματος που υποφέρουν από ακμή.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml

Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2017