Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Καστορέλαιο

Καστορέλαιο
Καστορέλαιο
Κωδικός Προϊόντος: Καστορέλαιο
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 3,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Καστορέλαιο: για ξηροδερμία, δερματίτιδα,  την  αντιμετώπιση εγκαυμάτων, τη θεραπεία για τις λειχήνες, για τους μώλωπες και για την τριχόπτωση! Επίσης χρησιμοποιείται κατά κόρον στις εναλλακτικές παραϊατρικές επιστήμες όπως η ρεφλεξολογία κ.α. Περιέχει βιταμίνη Ε και χρησιμοποιείται στον τομέα της ομορφιάς από την εποχή της αρχαιότητας. Πλέον χρησιμοποιείται και για φαρμακευτική χρήση αλλά και  ως ουσία σε πολλά καλλυντικά προϊόντα.

Tip για άμεσα λαμπερά μαλλιά: Πριν λουστείτε, απλώστε στις άκρες καστορέλαιο και τυλίξτε με μια πλαστική μεμβράνη. Αφήστε το λάδι να δράσει για μισή ώρα. Όταν λουστείτε και το αφαιρέσετε, θα δείτε τη διαφορά αμέσως!

 

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml

Ετικέτες: Καστορέλαιο
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2017