Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Για αυχενικό

Για αυχενικό
Για αυχενικό
Κωδικός Προϊόντος: Για αυχενικό
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 8,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Για αυχενικό.

Ιαματική μοναστηριακή κρέμα ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ: Με κυπαρίσσι, μυρτιά, τσουκνίδα, καλαμπόκι, ευκάλυπτο, Θυμάρι.

Ας δούμε τι κάνουν ένα ένα τα συστατικά του.

  • Κυπαρίσσι: Βοηθά σε προβλήματα κιρσών, αιμορροΐδων, θραύσεις τριχοειδών και ανακουφίζει κυκλοφορικές κράμπες.
  • Μυρτιά:. Η μυρτιά δρα στους μοριακούς μηχανισμούς που έχουν σχέση με την μακροζωία των κυττάρων και των ιστών. Τονώνει την σύνθεση των σιρτουινών στο κύτταρο, που είναι γνωστές ως πρωτεΐνες της μακροζωίας. αυξάνει την ελαστικότητα στα τοιχώματα της φλέβας.
  • Τσουκνίδα χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την μείωση του πόνου και της φλεγμονής που σχετίζεται με τον τραυματισμό ή από ασθένεια. Οι ασθενείς με αρθρίτιδα, ινομυαλγία, ασθενείς με λύκο και άλλες αυτοάνοσες διαταραχές και ασθένειες που σχετίζονται με πόνο μπορούν να ωφεληθούν από τη χρήση τσουκνίδας.  Όταν εφαρμοστεί  στο δέρμα μπορεί να ανακουφίσει από μυϊκούς πόνους και πόνους στις αρθρώσεις.
  • Καλαμπόκι: ευρέως γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες
  • Ο ευκάλυπτος και το θυμάρι ανέκαθεν χρησιμοποιούνταν  για να ελευθερώσουν την αναπνοή από την φορτικότητα του πόνου. Σε συνδυασμό μάλιστα με το κυπαρίσσι ο ασθενής ανακουφίζεται από τους πόνους και αποφορτίζεται..

Τι είναι όμως τα ΙΑΜΑΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ;

είναι μια σειρά 12 φυτοθεραπευτικών αλοιφών από βότανα της Ελληνικής γης και αιθέρια έλαια. Οι συνταγές τους είναι παραδοσιακές συνταγές από Ελληνικά μοναστήρια της Μακεδονίας, της Πελοποννήσου, της Κρήτης, της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Είναι 100% φυσικά προιόντα και ιδιαίτερα αποτελεσματικά

Διατίθεται σε συσκευασία 50 ml

 

Ετικέτες: Για αυχενικό
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2019