Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Συσκευή αποτοξίνωσης ιόντων για υγεία και ομορφιά

Συσκευή αποτοξίνωσης ιόντων για υγεία και ομορφιά
Συσκευή αποτοξίνωσης ιόντων για υγεία και ομορφιά
Κωδικός Προϊόντος: Συσκευή αποτοξίνωσης ιόντων για υγεία και ομορφιά
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 430,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ;

Είμαστε εκτεθειμένοι στις τοξίνες κάθε μέρα: ο αέρας που αναπνέουμε, το φαγητό που τρώμε και το νερό που πίνουμε. Επίσης πολλοί άνθρωποι έχουν επιβλαβείς συνήθειες όπως το κάπνισμα και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι οποίες βοηθούν στην δημιουργία τοξινών . 
Αυτές οι τοξίνες εμποδίζουν την ικανότητα του οργανισμού μας να αποθεραπεύεται και μας κάνει επιρρεπείς σε ασθένειες και παθήσεις. Μέσω κατάλληλης αποτοξίνωσης, μπορούμε να μειώσουμε την ποσότητα των τοξινών στον οργανισμό μας ,μειώνοντας την διαδικασία γήρανσης και προλαμβάνοντας ασθένειες.

Η Συσκευή Αποτοξίνωσης Ιόντων

Η συσκευή δημιουργεί μια τονωτική και χαλαρωτική αίσθηση την ώρα της θεραπείας. Η διαδικασία ιονισμού του νερού και της όσμωσης των ιόντων βοηθά στην απελευθέρωση των τοξινών από το σώμα.

Πως Λειτουργεί Η Συσκευή.

Ένα ιόν είναι ένα φορτισμένο άτομο που έχει πάρει η χάσει ένα ηλεκτρόνιο το οποίο δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο ικανό να εξουδετερώνει τα αντίθετα φορτισμένα σωματίδια. Αυτά τα εξουδετερωμένα σωματίδια απελευθερώνονται από το σώμα με μια μέθοδο που ονομάζεται όσμωση.
Όσμωση είναι ο επιστημονικός Όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την κίνηση των σωματιδίων μέσω μιας μεμβράνης από την περιοχή μικρότερης συγκέντρωσης στην περιοχή μεγαλύτερης συγκέντρωσης . Σε αυτήν την περίπτωση η περιοχή που έχει την μεγαλύτερη συγκέντρωση αφορά το ιοντικό πεδίο που δημιουργείται από την συσκευή μέσω της κεφαλής ιονισμού.

Η Αξία Του Ιονισμού

Το νερό μέσα στην λεκάνη αναλύεται σε ενέργεια ιόντων τόσο θετικών όσο και αρνητικών. Τα ιόντα είναι φορτισμένα άτομα που έχουν πάρει η χάσει ένα ηλεκτρόνιο τα όποια προκαλούν την δημιουργία ενός ηλεκτροστατικού πεδίου που ελκύει και εξουδετερώνει τα αντίθετα φορτισμένα σωματίδια και τα βγάζει έξω από το σώμα μέσω της όσμωσης. 
Περίπου το 95% των ανθρώπων βιώνουν μια κατάσταση οξύτητας και αυτό γιατί το σώμα τους περιέχει πολύ μεγάλο αριθμό ιόντων υδρογόνου και το ρΗ του αίματος τους είναι μικρότερο από 7.45. Αυτοί οι άνθρωποι επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από την έκθεση τους σε υψηλές συγκεντρώσεις σε αρνητικά φορτισμένα ιόντα. 
Ωστόσο διαπιστώσαμε ότι τα περισσότερα άτομα επωφελούνται πολύ από το μείγμα αρνητικών και θετικών ιόντων στις αρχικές συνεδρίες της θεραπείας.

Το Χρώμα Του Νερού

Πολλά χρώματα και ορισμένα αντικείμενα εμφανίζονται στo νερό κατά την διάρκεια της αποτοξίνωσης .Υπάρχει μια αντίδραση μεταξύ των τοξινών και των σωματιδίων του νερού, καθώς προσθέτετε αλάτι στο νερό και μέταλλο στην κεφαλή αποτοξίνωσης. Έτσι η τοξικότητα που έχει το άτομο φεύγει από το σώμα του.
Η αλλαγή του χρώματος ποικίλει ανάλογα με το είδος της τοξίνης που ελευθερώνεται και τα χημικά συστατικά του νερού . Ωστόσο, οι τοξίνες που έχουν ως βάση το νερό δεν κολλάνε στα άκρα της λεκάνης ενώ οι τοξίνες που ελευθερώνονται από το σώμα σχηματίζουν ένα κολλώδες δαχτυλίδι το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί με απορρυπαντικό (άμα δεν χρησιμοποιείται προστατευτική ταινία για την λεκάνη).

Τα Οφέλη Της Αποτοξίνωσης Με Ιόντα

Άμεσα Οφέλη

Μετά από μερικές συνεδρίες θεραπείας με την συσκευή αποτοξίνωσης θα παρατηρήσετε αυξημένα επίπεδα ενέργειας, καλύτερη ποιότητα ύπνου (και αύξηση της ποσότητας αν πάσχετε από αϋπνία)και βελτίωση της πνευματικής διαύγειας και των αντανακλαστικών.

Διαρκή Οφέλη

Μετά από ένα διάστημα θεραπειών με την συσκευή αποτοξίνωσης θα εντοπίσετε πολλά οφέλη στην υγεία σας όπως:

• Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

• Μείωση της δυσκαμψίας των αρθρώσεων

• Σφιχτό και λείο δέρμα

• Βελτίωση στην πέψη

• Μείωση του χρόνου αποκατάστασης από τραυματισμό η χειρουργική επέμβαση

• Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

• Ενίσχυση του ήπαρ και της νεφρικής λειτουργίας

• Αύξηση του μεταβολισμού Απώλεια Βάρους

Μήπως νιώθετε ότι όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε δεν μπορείτε να χάσετε κιλά? Κι όμως είναι απόλυτα φυσικό να σας συμβαίνει αυτό. Πολλές φορές, οι τοξίνες εμποδίζουν την αποκατάσταση και βελτίωση του οργανισμού. Γιατί μόνο με τη σωστή διατροφή, -που βέβαια είναι πολύτιμη- δεν επιτυγχάνουμε αδυνάτισμα! Το έχουμε δει στη πράξη ότι πολλές φορές δε φτάνει μόνο αυτό! Και το φαινόμενο δεν είναι ασυνήθιστο από την στιγμή που οι τοξίνες εγκαθίστανται στα λιποκύτταρα ! Η διαδικασία της αποτοξίνωσης προωθεί την απώλεια βάρους όταν συνδυάζεται με σωστές διατροφικές συνήθειες και ενεργό τρόπο ζωής. Με την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα τα λιποκυτταρα χάνουν την εξάρτηση τους από το σώμα και μπορούν να καταστραφούν πιο εύκολα μέσω κατάλληλης δίαιτας και άσκησης.

Ετικέτες:
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2019