Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Κράταιγος

Κράταιγος
Κράταιγος
Κωδικός Προϊόντος: Κράταιγος
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 3,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Κράταιγος: ο κράταιγος είναι από τα καλύτερα τονωτικά βότανα για το κυκλοφορικό σύστημα. Εξολοθρεύει τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει τα αιμοφόρα αγγεία από διάφορες βλάβες. Μειώνει επίσηςι την αρτηριακή πίεση και την χοληστερόλη ενώ ανακουφίζει και από τον πόνο στο στήθος.

 Mία δοκιμή, που έγινε στη Γερμανία το 1994. έδειξε ότι ο κράταιγος βελτιώνει το ρυθμό των καρδιακών παλμών και χαμηλώνει την πίεση του αίματος.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Καρδιοτονωτικό

Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία

Χαλαρωτικό

Αντιοξειδωτικό

Ο κράταιγος είναι ισχυρό καρδιοτονωτικό, που επιτρέπει την αποκατάσταση της υπότασης και της υπέρτασης, της ταχυκαρδίας και της αρρυθμίας. Ακόμα, είναι σπασμολυτικός και καταπραϋντικός, καθώς και πολύ αποτελεσματικός για την καταπολέμηση της αϋπνίας που οφείλεται σε νευρική υπερένταση, αφού ελαπώνει τις εξάψεις του νευρικού συστήματος καθώς και της στηθάγχης. Επιπλέον, ο κράταιγος προφυλάγει από την αρτηριοσκλήρωση και έχει ευεργετική επίδραση πάνω στα αγγεία, ενώ θεωρείται ακόμα φυτό αντιπυρετικό (ιδιαίτερα κατά του τριήμερου πυρετού). Στην Κίνα οι καρποί του θεωρούνται χωνευτικοί ενώ στη Γαλλία χρησιμοποιούνται κατά της δυσπεψίας και της διάρροιας.

Για τη χοληστερίνη: παρασκευάστε έγχυμα καρπών. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιείστε 2 κουταλάκια σε ένα φλυτζάνι βραστό νερό. Αφού αφήστε το βότανο μέσα στο νερό επι 20 λεπτά, πίνετε τρείς φορές ημερησίως...

"Τον κράταιγο μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε έγχυμα ή σε αφέψημα....."

Διατίθεται σε συσκευασία 100 γραμμαρίων

Ετικέτες: Κράταιγος
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2019