Κατηγορίες
Προτεινόμενα

Σαμπούκος: Βότανο για κρυολογήματα και ιούς της γρίπης

Σαμπούκος: Βότανο για κρυολογήματα και ιούς της γρίπης
Σαμπούκος: Βότανο για κρυολογήματα και ιούς της γρίπης
Κωδικός Προϊόντος: Σαμπούκος: Βότανο για κρυολογήματα και ιούς της γρίπης
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 2,00€
Ποσότητα:  
   - Ή -   

Σαμπούκος:Βότανο για κρυολογήματα, και τους ιούς της γρίπης

Η κουφοξυλιά ή σαμπούκος, είναι εξαιρετικά πολύτιμο βότανο. Χρησιμοποιείται με αποτελεσματικότητα, για τους ιούς της γρίπης, το κρυολόγημα αλλά και τις ενοχλήσεις στο στήθος. Οι ανθισμένες κορυφές του φυτού, βοηθούν στην αντιμετώπιση του βήχα, στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. Το έγχυμα χαλαρώνει το σώμα παρηγορητικά προσφέροντας μια έξτρα σημαντική βοήθεια στην αντιμετώπιση της κόπωσης του οργανισμού από το κρυολόγημα. Ο πυρετός μειώνεται με την βοήθεια του σαμπούκου καθώς προκαλεί ήπια εφίδρωση. Τα μικρά κίτρινα ανθάκια του, τονώνουν τους εσωτερικούς βλεννογόνους της μύτης και του λαιμού, αποτρέποντας έτσι από μολύνσεις. Επίσης οι ανθοφόρες κορυφές του, ενδείκνυνται  για τη χρόνια καταρροή, τις μολύνσεις των αυτιών, τις αλλεργίες και την καντιντίαση.

Ακόμη, αυξάνουν την εφίδρωση και την παραγωγή των ούρων. Αυτή η ιδιότητα τους, βοηθά σημαντικά το ανθρώπινο σώμα να αποβάλει τα άχρηστα και ρυπαρά στοιχεία του. Χρησιμεύουν επίσης, στην αντιμετώπιση, των ρευματικών παθήσεων. Ο σαμπούκος είναι αποτελεσματικός, για την αντιμετώπιση της διάρροιας.

Διατίθεται σε συσκευασία 50 γρ. Είναι ελαφρύ βότανο.

Προφυλάξεις

Χρησιμοποιείτε τα βότανα σας, υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού. Ειδικότερα όταν λαμβάνετε ταυτόχρονα άλλα φάρμακα, βότανα ακόμα και συμπληρώματα.

 

Ετικέτες:
Powered By OpenCart
Μυστικά Βότανα © 2018